Skip to main content
Apcast

APCAST 003: Kristijan Molnar

Objavio: 24.08.2016februar 12th, 2019No Comments

Apgrade organizacija se vraća u svet globalnih podkastova svojim trećim izdanjem emisije Apcast, serijom mikseva posvećenih promociji savremene elektronske muzike u njenom najboljem svetlu. Gost Apcast 003 epizode je beogradski DJ koji obožava da deli svoje blago u obliku hausa i tehna, Kristijan Molnar. Nedavno je nastupio na Prepare to Apgrade žurci, kada je izvrsno obavio zadatak zagrevanja za „džentlmena tehna“, Steve Buga. Kristijan takođe vodi sopstvenu emisiju „Christallization Radio Show“, tako da se može očekivati da će njegov Apcast mix predstaviti ne samo njegovu bogatu muzičku kolekciju, već i dugogodišnje iskustvo stapanja najfinijih dragulja u jednu strastvenu i hipnotišuću priču.

Christallization Radio Show Logo

Nakon što je osvojio DJ takmičenje koji je sponzorisala lokalna radio stanica, Kristijan je ostao navučen na širenje dobre muzike putem radio talasa. Usledilo je sklopanje ugovora sa Radio AS FM, najslušanijom radio stanicom u Novom Sadu, i od tada njegov Christallization Radio Show služi kao odlično zagrevanje za vikend klaberima širom etra, svakog četvrtka u ponoć, po centralnom evropskom vremenu. Na nedeljnoj bazi, čak i u petoj sezoni emisije, Kristijan istražuje zvuk andergraund klabing scene. Tokom emitovanja mu se pridružuju gosti širom sveta, često velika imena muzičke industrije. Radio Slave je bio 150. „kristalizovani“ gost koji se pridružio legendarnom Mr. Fingersu, kao i popularnom izraelskom producentu Guy Gerberu, nemačkim umetnicima kao što su Stimming, Matthias Tanzmann i Ian Pooley, predstavnicima francuskog hausa po imenu Phil Weeks i Franck Roger, britanskom duetu Blond:ish i kanadskom izvođaču Amirali, među brojnim ostalima.

Christallization Radio Show je omogućio Kristijanu da se iz prve ruke uveri u moć elektronske muzike kroz brojne nastupe širom Srbije i Evrope, uključujući Dance Arenu festivala EXIT, MAD In Belgrade, Lovefest, kao i žurke u Holadniji, Švajcarskoj, Francuskoj, Kipru i Hrvatskoj. Kada je u Beogradu, on cele noći nastupa na brodu 20/44, u jednom od 25 najboljih klubova u Evropi koje je uvrstio u svoju listu famozni The Guardian. Klub Drugstore mu je poverio zagrevanje atmosfere za artiste kao što su Rødhåd i Bjarki, ili završetak večeri posle Morphosisa, dok mu je prošla godina donela još više klupskih noći gde je hostovao ili podržao goste među kojima se nalaze Marcus Worgull, Sandrino, Kim Ann Foxman, The Drifter, Oskar Offermann, Job Jobse, Jennifer Cardini, Nuno Dos Santos, Davis, Ron Wilson, Rampue i Manuel Fischer. Kristijan je takođe pokrenuo seriju žurki po imenu Bittersweet i postao je deo Stereotip franšize koju vodi Dixon, trenutni šampion Resident Advisor liste, u saradnji sa jednim od najboljih hrvatskih DJeva, Felverom.

Uživajte u Kristijanovoj selekciji za Apcast 003.