Poslednje ažuriranje: 22.07.2019.

Hvala što ste posetili Apgrade sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje Apgrade internet sajta (u daljem tekstu: sajt) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite ovaj sajt.

Vlasništvo sadržaja

Sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Apgrade ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno. Apgrade će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba internet sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, Apgrade se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, Apgrade ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Ukliko postoje nejasnoće prilikom Vaše upotrebe Apgrade sajta, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt formulara.

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Apgrade nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Sajt sadrži linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Apgrade. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Apgrade ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Apgrade ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti Apgrade-a.

Izmena uslova korišćenja

Apgrade može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja. Poslednje ažuriranje biće označeno na samom početku ove stranice.

Apgrade Shop (web prodavnica)

Apgrade Shop je deo sajta koji služi za redirekciju korisnika (kupca) ka eksternim prodajnim mestima (u daljem tekstu prodajni partneri) koji se bave procesuiranjem tranzakcije. Apgrade ni na koji način ne odgovara za štetu nastalu posećivanjem sajtova prodajnih partnera od trenutka izvršenja redirekcije.

Kupac je posetilac Apgrade Shopa, punoletna i poslovno sposobna osoba, koja se odlučuje za kupovinu putem dodavanja proizvoda u korpu i potvrđuje detalje porudžbenice.

Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine. Porudžbinom artikala kupac prihvata uslove poslovanja navedenim na stranicama prodajnih partnera.

Molimo Vas da svoje eventualno neslaganje sa uslovima, bilo u celosti ili delimično, u pisanom obliku dostavite pre svoje prve porudžbine putem kontakt formulara.

Apgrade nije odgovoran za troškove telefona, prometa podataka ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom porudžbine ili pregleda/pretraživanja web stranica.