Skip to main content
ČitajDogađaji

Pearson Sound i Nick León trećeg juna stižu na Apgrade!

Objavio: 26.04.2023jun 24th, 2023No Comments
Pearson Sound, Nick León - Apgrade 2023

Pearson Sound je medju najtraženijim DJ-evima Velike Britanije više od jedne decenije i nastup na Apgrade-u je retka prilika da ga ove sezone čujemo van festivalskog okruženja. Andergraund dens muzika dramatično se promenila otkako su Pearson Sound, Ben UFO i Pangaea pokrenuli Hessle Audio.

Andergraund dens muzika dramatično se promenila otkako su Pearson Sound, Ben UFO i Pangaea pokrenuli Hessle Audio a osnivaču ove izdavačke kuće, koja godinama važi za najvažniju britansku etiketu, u Barutani se pridružuje Nick León.

Pearson Sound

Pearson Sound

Pored DJ kalendara koji počinje da liči na svetsku turneju koja ne namerava da stane uključujući i prestižne festivale Sonar, Mutek, Dekmantel, Waterworks, Horst Arts & Music; Nick je potpisan na albumima umetnika kao što su Rosalia i Isabella Lovestory i nezvanični je ambasador novog, hibridnog zvuka koji dolazi sa Floride.

Nick León

Nick León

U subotu, trećeg juna pridružiće im se Feloneezy, koji je otvorio vrata za mnoge progresivne trendove na lokalnoj sceni, i Bianca Intensa, voditeljka radio emisije Friday Affair, aktivna kao DJ i promoterka u Beogradu i Milanu – još jedan debitantski Apgrade nastup koji jedva čekamo da ugostimo.

Pearson Sound, Nick León - Apgrade 2023

Pearson Sound, Nick León – Apgrade 2023

Apgrade klizi u leto sa verovatno najsvežijim programom koji smo u skorije vreme imali priliku da slušamo, očekujte uzbudljiv session pun iznenađenja a ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1190 dinara na cooltix.rs, kao i na prodajnim mestima Gigstix.com i Tickets.rs.

Kontakt za novinarske akreditacije: [email protected]

U prethodnim sezonama, Apgrade je ugostio imena globalne elektronske scene kao što su Tale of Us, Laurent Garnier, Solomun, Maceo Plex, Sven Väth, Richie Hawtin, Nicolas Jaar, Dixon, Amelie Lens, Moodymann, Miss Kittin, Helena Hauff, Ben Klock, Modeselektor, Marcel Dettmann, Chris Liebing, Loco Dice, Recondite, Vaal, Kobosil, Guy Gerber, Mathame, Radio Slave, DJ Tennis i mnogi drugi.

Ekskluzivni nastupi vodećih izvođača elektronske muzike u intimnijim prostorima poslužiće kao uvod u festivalsko izdanje koje nas očekuje u septembru. Pratite Apgrade objave na društvenim mrežama!

△p, △p and only △p!