Skip to main content
Čitaj

Vrhunski tehno: Pogledajte Helena Hauff b2b Nina Kraviz

Objavio: 30.06.2019jul 8th, 2019No Comments

Harizmatičnu Helenu Hauff ovog septembra u Beogradu slušamo na vrhuncu slave! Nemačka kraljica tehna uz Laurenta Garniera predvodi program druge večeri Apgrade Festivala.

Njen back to back set sa Ninom Kraviz na Time Warp-u je nezaobilazno štivo za sve one koji nestrpljivo iščekuju njen nastup 13. septembra u Luci Beograd.

Rezident je hamburškog kluba Golden Pudle i osnivačica lejbla Return to Disorder, a još uvek je na talasu uspeha drugog albuma “Qualm“ koji je prošle godine izdala za Ninja Tune. Istančan ukus i beskompromisno sirov zvuk s godinama i većim binama je još više ogolila jer, kako tvrdi, ni sama ne može da zapleše ukoliko ne čuje konkretan bit.

The Crave, Nachtdigital, Primavera Sound, Awakenings i Dimensions, neki su od festivala koji su najavili njen nastup tako da je ovog septembra dočekujemo razigranu i zagrejanu.

Očekujemo dobar balans stare i nove škole, nezaboravan spartanski set i po neko iznenađenje. Ako niste prisustvovali nastupu Helene Hauff do sada, uhvatite dobar talas i počastite se pljuskom neverovatne energije, odlične muzike i besprekornog miksa.

Esid, tehno i elektro kakav niko drugi nema u koferu.

Kompletan program Apgrade Festivala, jednodnevne ulaznice i festivalske komplete pronađite OVDE.