Skip to main content
Čitaj

Nicolas Jaar rasprodao predstojeći Apgrade!

Objavio: 05.11.2015februar 12th, 2019No Comments

Sve ulaznice za predstojeći nastup Nicolasa Jaara u Beogradu su rasprodate. Ulaznica od juče više nema u prodajnim mrežama Eventima i Gigstixa, a neće ih biti moguće kupiti ni na ulazu. Kapacitet od oko 2.000 posetilaca je dostignut i neće biti povećan ni u narednim danima. Njujorški kompozitor čileanskog porekla i jedan od najenigmatičnijih umetnika savremene muzike nastupiće 13. novembra u Hangaru Luke Beograd, u okviru novog Apgrade događaja.

nicolas-jaar-image

Njegov treći beogradski nastup biće ujedno i prvi DJ set koji će jedna od najvećih mladih zvezda globalne elektronike izvesti u Beogradu. Prethodna dva nastupa su bila koncertna – sa pratećim bendom 2012, te sa projektom Darkside 2014.  na nezaboravnom nastupu u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, na istom mestu gde je nedavno održan i prvi Apgrade vikend. Aktuelnim povratkom za DJ pult, Jaar se svetskoj publici ponovo predstavlja, ne samo kao vrhunski umetnik, već i kao prvoklasni disk džokej. Sa njim u Beograd dolazi i Parižanin iz Bruklina, DJ i producent Valentin Stip, pijanista koji je svoje klasično muzičko obrazovanje doneo na elektronsku scenu uz hvaljeni album „Sigh“.

Prethodne Apgrade žurke u protekla dva meseca ugostile su neka od najvećih imena savremene elektronske muzike kao što su Richie Hawtin, Loco Dice, Mathew Jonson, Function, Efdemin, Boris, Fabio Florido, Julian Jeweil, Caleb Calloway i drugi.