Skip to main content
Čitaj

FJAAK stižu u Beograd sa ekskluzivnim audiovizuelnim live programom i specijalnim gostima!

Objavio: 08.07.2024No Comments
Apgrade with FJAAK

FJAAK LIVE A/V show, SPANDAU20 showcase, Barutana – petak, 13. septembar

Nemačka tehno senzacija FJAAK vraća se u Beograd sa albumom ‘FJAAK THE SYSTEM’ – impresivnom kolekcijom uzbudljivog i beskompromisnog analognog tehna. Tokom godina rada na ovom izdanju, harizmatični berlinski duo razvijao je i novi live show obogaćen specijalnim vizuelnim sadržajem koji će pre regionalne premijere na Apgrade-u 13. septembra, tokom leta predstaviti i testirati na najvećim binama evropskih festivala!

Apgrade with FJAAK

Ulaznice po ceni od 1590 RSD za regularnu i 2190 RSD za VIP zonu dostupne su putem servisa Cooltix, Tickets, Gigstix i RA.

U terminu u kojem Apgrade tradicionalno nagoveštava kraj letnje klupske sezone, u prostoru omiljenog beogradskog open air kluba Barutane i u koprodukciji sa SPANDAU20 – etiketom kroz koju FJAAK promovišu nove njima bliske tendencije na berlinskoj tehno sceni, očekuje nas egzemplarni rejv koji će pored njihovog novog formata nastupa našoj publici premijerno predstaviti i neke od zajedničkih favorita iz domena ovog žanra.

ANNÊ

ANNÊ

 

Imogen

Imogen

ANNÊ donosi svoj osvežavajući pogled na prepoznatljive motive tehno muzike iz devedesetih i dvehiljaditih godina. Londonska umetnica IMOGEN, koja je nakon rezidenture u Fabric-u pronašla novi dom u čuvenom berlinskom klubu Tresor, dodaje oštar pečat tamnim nijansama elektronske muzike pod snažnim uticajem britanske klupske kulture, dok Tadi svojom besprekornom selekcijom i sposobnošću da sjedini različite stilove otvara veče.