Skip to main content
Čitaj

Apgrade i DJ Python 26. aprila u klubu Karmakoma!

Objavio: 30.03.2024No Comments
DJ Python

26. aprila legendarni artist koji je reputaciju jednog od najuzbudljivijih njujorških DJ-eva pretvorio u globalni fenomen stiže na Apgrade. Nakon prvog clubnight-a ove sezone na kojem smo ugostili Objekt-a, imaćemo novu priliku da u prostoru limitiranog kapaciteta slušamo još jednog vrhunskog selektora koji zauzima festivalske headline slotove.

Karijeru koja vrtoglavo raste DJ Python je započeo neumorno opskrbljujući njujorški underground selekcijom koja ne poznaje granice, a DJ-eve produkcijom koja mu je pomogla da brzo pronađe put do najcenjenijih referenci u svetu elektronske muzike.

Apgrade with DJ Python, Feloneezy, Bianca IntesaNakon debi albuma za njujorški Incienso nastavio je da razvija zvuk kroz inovativno i melodično izdanje Derretirse, a kroz nastupe na događajima kao što su Sustain-Release, Unsound, Dekmantel, klubovima poput tokijskog Contact ili londonskih Fabric i Printworks, počeo je da otkriva zvuk koji će definisati „Mas Amable“ – album koji se našao na prvom mestu Resident Advisor liste najboljih izdanja 2020. godine. Priznanja su stigla i od Pitchfork-a, The Quietus-a, Boomkat-a, NPR-a i mnogih drugih, pozicionirajući DJ Pythona medju producente čija popularnost prevazilazi okvire žanra.

BBC Radio 1 Essential Mix koji je nedavno snimio je po rečima kritike rani kandidat za DJ miks godine, a u intimnoj atmosferi kluba Karmakoma pridružiće mu se Feloneezy i Bianca Intensa. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1190 dinara na cooltix.rs, kao i na prodajnim mestima Gigstix.com i Tickets.rs.