Skip to main content
ČitajDogađaji

Apgrade 2022

Piše: 24.06.20224 jula, 2022No Comments
solomun apgrade belgrade

△pgrade is b△ck!

Solomun, prestižno i dobro poznato ime u svetu elektronske muzike, vraća se u srpsku prestonicu ovog septembra, u prostor Luke Beograd, pet godina nakon njegovog poslednjeg, maratonskog DJ seta na Apgrade vikendu u rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu.

Ovo posebno veče obeležiće i nastupi Tijane T i Marijana Felvera, jednih od najuspešnijih i najcenjenijih DJ-eva, muzičara i promotera u regionu, sa uspehom i na svetskoj klupskoj sceni.

Ograničen broj karata po prvoj promotivnoj ceni od 1790 (regular) i 2690 dinara (VIP) možete kupiti putem sajta Cooltix.rs, kao i na svim Gigs Tix i Tickets prodajnim mestima.

Karijera Mladena Solomuna, muzičara, autora i DJ-a, u neprekidnom je zenitu od sredine prošle dekade. Rođen u Travniku, muzičko umeće i veštine izgradio je u Hamburgu, da bi danas njegovo ime bilo redovno na lajnapovima vrhunskih festivala i klubova. Ogromnu globalnu popularnost potvrđuju i četiri DJ Awards titule za najboljeg producenta i DJ-a.

Na tragu albuma “Nobody is not loved”, čiju je promociju nedavno krunisao spektakularnim setom na istoimenom festivalu, Solomunova muzička selekcija sve više gravitira spektru u kojem dominira tradicionalni house zvuk, obojen tonovima eksluziviteta novije produkcije ali i energijom neočekivanih klasika. Beogradska publika bi mogla da očekuje upravo to i na njegovom predstojećem Apgrade nastupu.

Zbog konstantih bukinga i nastupa širom sveta, ovo će biti jedna od retkih prilika da publika u Beogradu čuje jedinstvenu selekciju Tijane T kojom dominira acid zvuk uz house, breakbeat i electro. Za Felvera, koji je tokom duge karijere oblikovao hrvatsku i regionalnu scenu kao izvođač, ali i organizator i idejni tvorac brojnih događaja i manifestacija, ovo će biti debi nastup na Apgrade događajima.

Najnovije vesti o ovom događau pratite preko stranice Facebook eventa, a informacije, fotografije i video materijali sa prethodnih Apgrade žurki i festivala dostupni su na Apgrade.org.

Pogledajte atmosferu sa izvanrednog seta Solomuna na Apgrade vikendu na Beogradskoj tvrđavi